Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Un primar PSD l-a omagiat pe Nicolae Ceaușescu: Vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 ianuarie 2021

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Ionuț Păiuși, l-a omagiat marți, 26 ianuarie, pe Nicolae Ceaușescu, la 103 ani de la nașterea fostului dictator comunist. 

În mesajul pe care l-a scris pe pagina de Facebook, edilul ridică în slăvi naționalismul economic din perioada comunistă, cea mai neagră din istoria României.

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…

Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria, mă va răzbuna ! ” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara, poporul. Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie, în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, a scris Robert Ionuț Păiuși, pe pagina personală de Facebook.

Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe…

Publicată de Robert Ionut Paiusi pe Luni, 25 ianuarie 2021

Sursa foto: Facebook / Robert Ionuț Păuși

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW