Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Un primar liberal a semnat listele AUR pentru demiterea lui Iohannis. Reacția PNL

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 12 ianuarie 2022

Un primar liberal din județul Alba a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a declarat pentru Main News că este „un act individual”, iar situația va fi lămurită la nivelul organizației PNL Alba.

Silviu Ponoran, primarul liberal din Zlatna, județul Alba, a semnat, marți seara, pentru iniţiativa AUR de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis. Edilul liberal a confirmat informația pentru publicația locală alba24.ro. Întrebat de ce a semnat inițiativa AUR, în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că „încă” este membru, dar este un „liberal mai ciudat”.

Ionuț Stroe: Este un act individual

Rugat să comenteze gestul primarului din Alba, purtătorul de cuvânt al PNL a precizat pentru Main News că gestul primarului este un „act individual, de neexplicat”, situația urmând să fie lămurită la nivelul filialei județene.

„Partidul Național Liberal, știți bine, se află într-un parteneriat cu Klaus Iohannis, iar gestul acestui primar de comună este un act individual, de neexplicat într-adevăr, dar probabil că vor exista discuții care să lămurească această situație la nivelul organizației PNL Alba”, a declarat Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, pentru Main News.

Alianța pentru Unirea Românilor strânge semnături pentru demiterea șefului statului. Conform centralizării de pe site-ul oficial al inițiativei, cei de la AUR au strâns, până acum, peste 581.000 de semnături.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW