Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un ponton inaugurat de 7 oficiali, printre care Raluca Turcan, defect. S-a scufundat parțial după nici o lună

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 octombrie 2021

Un ponton pentru copiii cu dizabilități din județul Tulcea, inaugurat în urmă cu mai puțin de o lună de ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a scufundat parțial vineri, 15 octombrie.

Nu imaginea este importantă în acest caz, ce este cu adevărat important și ceea ce mă preocupă este să avem garanția, ca autorități publice, că acest centru nu prezintă riscuri nici pentru copii și nici pentru personalul care-l deservește”, a fost reacția Ralucăi Turcan, pentru Antena 3.

Imaginea a fost publicată de jurnalistul Dorelian Bellu pe pagina sa de Facebook, precizând că un localnic i-a spus, încă de la momentul inaugurării, că pontonul „lua apă” și urma să se scufunde.

Până când cineva va investiga cum s-a ajuns aici și care este implicarea Consiliului Județean Tulcea, trebuie întrebată #echipacastigatoare ce-i cu potemkinada asta care ține trei săptămâni. Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului”, a adăugat jurnalistul, pe Facebook.

Pe 22 septembrie, momentul inaugurării pontonului a intrat în atenția publică, după ce 7 oficiali, printre care ministrul Muncii, Raluca Turcan, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu sau prefectul județului, Nicolae Topoleanu, s-au îngrămădit să taie panglica în același timp.

Centrul mobil inovator este rezultatului parteneriatului dintre Fundația Sera România și Penny România, compania care a achiziționat vasul plutitor.

Este dotat cu aparatură medicală și ar trebui să circule în Deltă și în localitățile de pe Dunăre pentru a asigura perioade de terapie frecvente și predictibile pentru copiii care au posibilități reduse de transport.

Sursă foto: Raluca Turcan / Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *