Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Un polițist tânăr din Medigidia s-a împușcat singur / Procurorii au început o anchetă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 aprilie 2020

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis o anchetă după ce în cursul zilei de vineri un tânăr polițist din Medgidia a fost împușcat chiar în sediul secției. 

Polițistul în vârstă de 22 de ani din cadrul T.F./T.N. Medgidia (S.R.P.T.) a fost împușcat vineri seară, în jurul orei 19.40. Tânărul a fost transferat la spital după acest incident.

Conform informațiilor mainnews.ro, polițistul s-ar fi împușcat singur.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.40 a avut loc un incident în urma căruia un agent de poliție, de 22 de ani, din cadrul T.F./T.N. Medgidia (S.R.P.T.) a suferit o plagă prin împușcare, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde se află stabil, conștient. Se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Menționăm faptul că ultima testare psihologică a agentului în cauză a avut loc la înainte de terminarea școlii, în anul 2019”, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW