Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Un polițist din București este cercetat în stare de arest preventiv pentru luare de mită și favorizarea făptuitorului

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 3 octombrie 2019 Etichete: ,

Un polițist din cadrul DGPMB- Secția 26 Poliție- Biroul de Ordine Publică este cercetat în stare de arest preventiv la domiciliu pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare mită și favorizarea făptuitorului.

În iulie 2019 s-a constituit dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în urma unei sesizări a DGPMB, prin care se semnala faptul că pe 26.06.2019, agentul de poliție a oprit în trafic un autovehicul pentru verificări și a constatat că șoferul acestuia nu deținea permis de conducere. Cu această ocazie, șoferul mașinii și celălalt pasager i-au remis agentului suma de 1.200 lei în scopul neîntocmirii actelor de constatare a infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

„În cauză se fac cercetări și față de cele două persoane din autovehicul, în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, a transmis Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov.

Pe 1 octombrie, inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Tribunalul București care a dispus arestarea preventivă la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto: Inquam photos/ Cornel Putan

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW