Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Un polițist de penitenciare din Arad, găsit împușcat

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 20 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Un polițist de penitenciare aflat în timpul serviciului, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat duminică, în jurul orei 04:00, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor.

Update: Potrivit IPJ Arad, s-a stabilit că polițistul de penitenciare a decedat în urma unei plăgi împușcate la nivelul capului, autoprovocate.

Personalul penitenciarelor a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD. La sosirea ambulanței, a fost constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliție a Județului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la fața locului.

Polițistul decedat era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999. ANP a precizat că polițiștii de penitenciare sunt evaluați psihologic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul polițistului, la data de 06.11.2018.

Încă nu s-au stabilit cauzele și împrejurările producerii acestui eveniment.

„Întregul colectiv al Penitenciarului Arad și conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor își exprimă regretul față de acest eveniment și transmite sincere condoleanțe familiei”, transmite ANP.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW