Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Un polițist a fost înjunghiat în curtea Secției 9 de Poliție / Autorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile- SURSE

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2021

În noaptea dintre 1 și 2 aprilie, un bărbat a intrat în curtea Secției 9 de Poliție din Capitală și a înjunghiat un polițist care asigura accesul în sediul subunității. Agresorul va fi plasat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, potrivit unor surse Main News.

În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat”, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei.

În timp ce se deplasa către Secția 9 de Poliție, bărbatul transmitea un Live pe Facebook în care și-a anunțat intenția de a „spinteca un polițist” și a și arătat cuțitul cu care a comis agresiunea în fața camerei. Main News nu va publica videoclipul pentru a nu încuraja alte fapte de violență similare.

Redăm, în totalitate, comunicatul Poliției Capitalei

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.
În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.
Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.
Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani”

Sursă foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW