Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat a trântit la pământ un copil într-un parc din Hunedoara / Polițiștii au deschis un dosar penal

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 7 februarie 2021

Un bărbat a trântit la pământ un copil care se certa cu fiul acestuia într-un parc din Hunedoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. 

Părintele a intervenit în cearta pe care fiul său o purta cu un alt copil în timp ce se aflau în leagăn. Acesta l-a ridicat în aer pe celălalt minor, după care l-a trântit la pământ, potrivit IPJ Hunedoara.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, le-a spus polițiștilor că, în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, s-a dus la acesta și, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Redăm, în totalitate, comunicatul IPJ Hunedoara

Astăzi, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar persoana bănuită urmează a fi reținută, pentru 24 de ore.

Sursă foto: Politia Romana

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW