Thursday, January 21, 2021
Jurnalism corect


Un pacient internat cu COVID-19 la Institutul „Matei Balș” din Capitală a murit după ce s-a aruncat de la etajul al doilea

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2020

Un pacient internat cu COVID-19 la Institutul „Matei Balș” din Capitală a murit după ce s-a aruncat pe fereastră, de la etajul al doilea al uneia dintre clădirile Institutului. Pacientul fusese transferat la Spitalul Floreasca, pentru resuscitare.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui salon aflat într-una dintre clădirile Institutului „Matei Balș” din Capitală.

Poliția efectuează cercetări la fața locului și se va deschide un dosar penal pentru moarte suspectă.

Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, potrivit unui comunicat emis de conducerea Institutului.

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW