Tuesday, November 30, 2021
Jurnalism corect


Un pacient ce trebuia testat de coronavirus a fugit din Spitalul Matei Balș/ Institutul a sesizat Poliția

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 februarie 2020 Etichete: , , ,

Un pacient internat la Spitalul Matei Balș a părăsit unitatea medicală, duminică seară, fără acordul medicilor, potrivit Direcției Generale a Poliției Municipiului București. Bărbatul a fost localizat și i s-au făcut analizele pentru depistarea coronavirusului, rezultatele fiind negative, potrivit unor surse mainnews.ro.

”În această seară, Spitalul Matei Balș a informat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București că un pacient, bărbat, a părăsit spitalul, fără încuviințare. Bărbatul a fost localizat la o adresa din București, fiind in supraveghere și totodată a fost anunțat personalul unității medicale”, au transmis polițiștii.

Bărbatul este bulgar cu cetățenie română. Acesta s-a întors din Malaezia și, potrivit procedurii, bărbatul a fost trimis de DSP la Institutul Matei Balș pentru investigații mai amănunțite, însă bărbatul a plecat fără acordul medicilor, conform surselor mainnews.ro.

Localizat de polițiștii Capitalei, acestuia i s-au făcut analizele pentru depistarea de coronavirus, rezultatele fiind negative.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW