Sunday, September 27, 2020
Jurnalism corect


Un număr de 21 de muncitori srilankezi de la o fabrică de confecții din Focșani, infectați cu coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 mai 2020 Etichete: , , ,

Un număr de 21 de muncitori srilankezi au fost infectați cu coronavirus și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, potrivit reprezentanții unității medicale.

„Am fost informaţi că un număr de 21 de srilankezi vor ajunge la SJU Focşani. Urmează să se facă trierea persoanelor pentru a vedea care sunt simptomatice şi care asimptomatice. Cei asimptomatici probabil vor merge în alte zone, iar cei simptomatici vor fi internaţi în spital”, a declarat directorul medical al Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Focşani, Gabriel Negoiţă.

Muncitorii srilankezi sunt angajații unei fabrici de confecții din muncipiul Focșani și locuiesc într-un centru modular din localitatea Garoafa, unde se aflau în izolare după ce, anterior, alți șapte colegi ai acestora au fost testați pozitiv și au fost spitalizați.

În total, centrul modular găzduieşte 47 de persoane, dar în urma testelor făcute de Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, numai 21 au rezultat pozitiv la COVID-19.

În judeţul Vrancea au fost raportate, până în prezent, 465 de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care 188 de cazuri sunt spitalizate.

Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW