Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


Un nou candidat la Primăria Capitalei. Un fost consilier al lui Traian Băsescu candidează din partea PRM

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 7 aprilie 2024

Candidatul Partidului România Mare (PRM) la Primăria Capitalei Dorel Constantin Onaca şi-a anunţat, duminică în Parcul Izvor, priorităţile pentru Bucureşti. Astfel, el promite locuri de parcare gratuite pentru bucureşteni, ca o recompensă pentru plata taxelor şi impozitelor.

„Mulţumire pentru bucureşteni şi, mai ales, pentru cei care plătesc taxe şi impozite, propun ca parcările din Bucureşti să fie nişte parcări inteligente. Este esenţial ca bucureştenii să fie recompensaţi că plătesc taxe şi impozite şi anume a avea parcări gratuite”, a afirmat Dorel Onaca, în conferinţă de presă susţinută, duminică în Parcul Izvor din Capitală

Alte priorităţile ale lui Dorel Onaca, elaborate şi propuse de către Dr. Arhitect Monica Frangulea, candidat PRM la Consiliul General dar şi la Parlamentul European din partea formaţiunii, mai spune şi un comunicat de presă al PRM.

Astfel, priorităţile administrative pentru Capitală ale candidatului PRM la funcţia de primar general sunt:

– Fluidizarea străzilor, Semafoare inteligente, parcări.

– Cantine sociale pentru nevoiaşi şi adăposturi pentru oamenii străzii.

– Consolidarea blocurilor/imobilelor cu bulină roşie si reabilitarea centrului istoric.

– Piste pentru biciclişti , trotinete şi motoscutere.

– Deparazitarea oraşului de şobolani, ploşniţe, Tigru platanului, căpuşe, ţânţari şi alte insecte precum şi amenajarea spaţiilor verzi în general în parcurile din Capitală.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW