Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Un minor de 15 ani, acuzat că a provocat incendiul de la Constanța, a fost arestat preventiv

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 17 decembrie 2021

Un minor în vârstă de 15 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a provocat incendiul de proporții din parcarea unui bloc din Constanța, care a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi. Băiatul este cercetat pentru distrugere.

La data de 16.12.2021, în jurul orei 01.00, prin folosirea de substanţe inflamabile şi focul aprins de la chibrituri, a cauzat un incendiu ce a provocat distrugerea unui număr de 30 autoturisme parcate la subsolul şi în proximitatea blocului de locuinţe situat în mun. Constanţa, precum şi distrugerea şi degradarea întregului imobil, fiind afectate 35 apartamente”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Incendiul a izbucnit de la două maşini, dar s-a extins repede, Planul Roşu de Intervenţie fiind activat având în vedere numărul mare al persoanelor implicate.

250 de oameni au fost evacuaţi, iar peste 100 au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi etajele superioare, potrivit ISU Dobrogea. 37 de maşini au fost avariate, dintre care 25 se aflau în parcarea cuprinsă de flăcări.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW