Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Un medic și un angajat din rândul personalului auxiliar al Spitalului Municipal Adjud, infectați cu virusul Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 1 aprilie 2020 Etichete: , ,

Un medic și un angajat din rândul personalului auxiliar al Spitalului Municipal Adjud au fost infectați cu virusul Covid-19 după ce ar fi intrat în contact cu angajați din cadrul Spitalului Militar Focșani, unde au fost conformați cu coronavirus 41 de medici și asistente medicale.

Cei doi angajați din cadrul Spitalului Adjud au o stare bună de sănătate și sunt asimptomatici. Aceștia ar fi stat în apropierea mai multor persoane care lucrează la Spitalul Militar din Focșani, acolo unde 41 de angajați au fost infectați, acest lucru ducând la închiderea unității medicale.

Spitalul Municipal din Adjud (Vrancea), a fost stabilit drept unitate de suport în lupta pentru combaterea virusului Covid-19. În ceastă unitate medicală vor fi aduși bolnavii de coronavirus care au și alte afecțiuni, în timp ce cazurile severe de coronavirus vor fi duse la Spitalul Județean Focșani.

Conducerea Spitalului Municipal Adjud a făcut o cerere către Direcția de Sănătate Publică pentru transferul unor medici pentru mai multe specializări care fie nu sunt ocupate complet, fie au prea puțini medici, conform News.ro.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW