Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Un medic și o asistentă din Iași, confirmați cu coronavirus / Asistenta, posibil contact al unui pacient de la Suceava

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 martie 2020 Etichete: , ,

Un medic și o asistentă din Iași au fost confirmați cu virusul Covid-19. Asistenta, posibil contact al unui pacient transferat de la Suceava.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Iași, în Iași sunt trei cadre medicale confirmate cu infecția de coronavirus. Primul caz confirmat este cel al medicului de la Institutul Regional de Oncologie din Iași, care a fost plecat în Franța.

În ceea ce privește ultimele două cazuri, este vorba despre un medic de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” și o asistentă de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

„Un al doilea cadru medical este angajat al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași care, venind dintr-o deplasare în străinătate, s-a izolat la domiciliu. În urma apariției simptomelor specifice a solicitat testarea pentru COVID-19. Nu a avut contacte în cadrul spitalului”, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Iași.

Al treilea cadru medical din Iași infectat cu virusul Covid-19 este de la Institutul de Gastroenterologie, iar potrivit unor surse Mediafax este vorba despre o asistentă care ar fi contact al pacientului transferat în urmă cu o săptămână de la Suceava.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW