Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Un medic și o asistentă de la Spitalul Județean Buzău, infectați cu Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 mai 2020 Etichete: , ,

Un medic de a Spitalul Județean de Urgență Buzău, Secția ORL, a fost diagnosticat cu Covid-19. Autoritățile sanitare au demarat testarea tuturor pacienților internați pe secție și a personalului medical. De asemenea, a mai fost confirmat un caz pe Secția Medicină Internă, la o asistentă.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian, un medic de pe secţia ORL şi o asistentă de pe Secţia Medicină Internă au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Astfel, autoritățile sanitare au demarat testarea personalului medical de pe Secția ORL precum și a pacienților internați.

Potrivit sursei citate, testele efectuate personalului medical de pe celelalte secții unde s-au confirmat cazuri au fost negative.

„În cursul zilei de luni au fost testate 32 de cadre medicale care au intrat în contact cu pacienţii confirmaţi pozitiv dar şi personalul secţiei Nefrologie-Dializă. În toate cazurile testele au ieşit negative”, a declarat managerul SJU Buzău, Claudiu Damian, citat de News.ro.

În Spitalul Judeţean Buzău s-au confirma până acum 9 cazuri de infectare la cadre medicale şi 4 la pacienţi.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW