Friday, May 3, 2024
Jurnalism corect


Un medic este cercetat pentru că și-ar fi ucis bebelușul. Femeia ar fi comis crima acum patru ani

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 6 septembrie 2019 Etichete: , ,

Un medic rezident de la un spital din Oradea este urmărit penal pentru violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor, conform unei decizii a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Femeia a născut, în urmă cu patru ani, o fetiță și este suspectată că , după o lună, și-a ucis bebelușul.

Doctorul de la spitalul Oradea a născut, acum patru ani, o fetiță. La o lună, femeia și-ar fi ucis copilul acasă, după care, două zile mai târziu, pe 17 decembrie 2015, aceasta a îngropat trupul bebelușului în localitatea Auşeu din Bihor.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a început urmărirea penală faţă de o suspectă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor. În 17 decembrie 2015, la domiciliul suspectei din Oradea şi-ar fi ucis fiica minoră în vârstă de o lună după care, două zile mai târziu, ar fi transportat cadavrul şi l-ar fi îngropat în curtea unei locuinţe din localitatea Auşeu, judeţul Bihor. Acestea s-au întâmplat fără să spună nimănui din familie nici despre naşterea fetiţei, nici despre faptă. Cercetările continuă pentru a determina împrejurările concrete în care a murit nou–născutul”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, pentru Mediafax.

Conform acelorași surse, femeia a fost audiată, iar anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei cadavrului.

Doctorul a devenit supect în momentul în care, luna trecută, a vrut să-și schimbe cartea de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Oradea. Femeii i s-a cerut certificatul de naștere al copilului, dar aceasta a negat că a născut.

„Aici i s-a cerut certificatul de naştere al fetiţei, eliberat în 2015, dar suspecta a negat că ar fi născut. În urma sesizării Poliţiei, în acest caz s-a declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a născut şi ce s-a întâmplat cu nou-născutul, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, au spus sursele citate.

Femeia este medic rezident anul V Chirurgie Generală., iar acum patru ani lucra ca medic rezident în anul I la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

sursa foto: Mediafax

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *