Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Un lider important din tabăra Cîțu vrea refacerea coaliției cu USR

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 noiembrie 2021

Ministrul interimar al finanțelor, Dan Vîlceanu, unul dintre apropiații lui Florin Cîțu s-a poziționat public în favoarea refacerii coaliției de guvernare cu USR.

După ce timp ce săptămâni la rând, alături de alți colegi din tabăra Cîțu, a lansat atacuri dure la adresa foștilor parteneri de la USR, Dan Vîlceanu pare să-și fi reconsiderat pozițiile.

„Pot să vorbesc pentru mine, personal, şi prima opţiune, pentru mine, şi singura de altfel, este USR”, a declarat Dan Vîlceanu marți, 2 noiembrie, înainte de a intra în sediul PNL.

Liderii Partidului Național Liberal se vor reuni de la ora 18:00 în ședința Birou Politic Național pentru a valida decizia de „flexibilizare” a mandatului de negociere, ceea ce înseamnă căutarea unei alianțe cu alte forțe politice. Un grup important din PNL militează pentru o guvernare alături de PSD, așa cum s-a mai întâmplat când cele două partide au format faimosul USL. De cealaltă parte sunt susținătorii refacerii coaliției cu USR, printre care s-ar numără și Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW