Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Un jandarm din Craiova a fost depistat pozitiv cu coronavirus/ 17 angajați ai unității unde bărbatul este angajat au fost plasați în izolare la domicilu

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un jandarm din Craiova a fost infectat cu virusul Covid-19. Un număr de 17 persoane de la unitatea unde bărbatul este angajat, contacți cu acesta, au fost izolate la domiciliu, potrivit Prefecturii Dolj.

Potrivit instituției, jandarmul din Craiova a sunat pe 23 aprilie la 112 și a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu doi membri ai familiei.

Cele trei persoane au fost testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, iar rezultatul analizelor a confirmat că sunt pozitive.

“Imediat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi – iar restul Detaşamentului din care face parte a fost retras din planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Dolj.

În judeţul Dolj au fost confirmate 70 de persoane infectate cu Covid-19.

Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW