Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Un individ a fost reținut după ce a fost prins cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves din Mamaia FOTO&VIDEO

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 7 mai 2024 Etichete: , ,

Un bărbat a fost reținut luni, 6 mai, după ce a fost prins de polițiști având asupra sa peste 100 de capsule cu droguri și alte prafuri și substanțe ilicite, în timp ce era la festivalul de muzică Sunwaves organizat la Mamaia.

„Acesta a fost prins în flagrant, la aceeași dată, în proximitatea zonei de acces către perimetrul de desfășurare a unui festival de muzică organizat în Stațiunea Mamaia, în timp ce deținea cantitățile de aproximativ 10 grame ciuperci care conțin Psilocine, 3 grame pulbere de amfetamină și cofeină, 3 grame pulbere MDMA, 40 capsule având ca substanță activă 2C-I, 40 capsule care conțin methoxetamine, 20 capsule având în compoziție ca substanță activă 2C-B, 3 grame pulbere ketamină, 2 grame rezină de canabis și 10 grame canabis, toate porționate și ambalate în scopul comercializării”, a transmis DIICOT.

Ulterior, marți, 7 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta este suspect de săvârșire infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Alte trei persoane au mai fost reținute după ce au fost prinse la același festival având asupra lor diferite cantităţi de MDMA, comprimate Ecstasy, ketamină, cocaină și „cristal”. Acestea sunt sunt suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Alți doi inculpați, cetățeni străini, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind fiind depistați având asupra lor diferite cantități de cocaină și ketamină.

Ediţia a 32-a a festivaului Sunwaves s-a desfăşurat în perioada 1-7 mai în Mamaia Nord.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW