Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


Un deputat PNL vrea interzicerea investițiilor chineze în România

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Deputatul PNL, Pavel Popescu, a anunțat joi că va depune un proiect de lege prin care solicită blocarea tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani și condiționarea strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român.

“Fac apel la toți politicienii, indiferent de partidele din care fac parte, la toate instituțiile statului și conducătorii lor, la toate organizațiile non-guvernamentale, la toate firmele de public affairs, la fiecare român care urăște comunismul și la toată presa din România, să conștientizeze măcar în ceasul al doisprezecelea pericolul pe care îl reprezintă China pentru economia, unitatea și sănătatea statului român, a Europei și a întregii lumi. Treziți-vă! Respect sincer poporul chinez și vechea lor cultură dar urăsc comunismul cu toată ființa mea. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra libertatea, sănătatea sau viețile românilor ba mai mult, dacă se dovedesc ca fiind adevărate tacticile mizerabile folosite în aceste zile tragice împotriva întregii economii, Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru tot răul făcut. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra România. Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România pentru că România urăște comunismul și iubește democrația”, a scris pe Pavel Popescu.

România ar urma să construiască în parteneriat cu o firmă din China reactoarele 3 și 4 ale centralei de la Cernavodă. De asemenea, țara noastră ar urma să achiziționeze prin Autoritatea Feroviară 40 de rame feroviare regionale, care ar fi produse de asocierea sino-română, CRRC Qingdao Sifang – Astra Vagoane Călători.

Sursa foto: Facebook / Pavel Popescu

Comentarii


  • Pentru un asa specimen in popor se spune: „E sarac cu duhul”. Eu o spun pe sleau = E mai prost decat prevede legea !!! Produsele chinezesti – multe dintre ele, de top – au invadat mapamondul si retardatul asta vrea sa-si fereasca singurul neuron, si ala mucegait, de … comunism!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW