Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Un deputat liberal critică intenția PSD de a schimba actualul prefect al Capitalei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 decembrie 2021

Deputatul PNL Cristian Băcanu, apropiat al lui Florin Cîțu, a criticat joi, 9 decembrie, intenția social-democraților de a-l schimba din funcție pe actualul prefect al Capitalei cu o propunere a PSD.

Se zvoneşte că PSD-ul vrea să îl să aducă prefect pe domnul Hazem Kansou, un om de partid (a fost membru PNL și apoi a devenit membru PSD) al cărui CV nu îl recomandă spre a fi reprezentantul Guvernului în cel mai mare municipiu al țării”, a scris Cristian Băcanu, pe Facebook.

Deputatul susține că actualul prefect al Capitalei, Alexandra Văcaru, numită în funcție în Guvernul Cîțu, e cel mai bine pregătit jurist, fiind specialistă în dreptul UE.

Despre actualul prefect, Alexandra Vacaru, aș spune următoarele – a studiat la Paris (2 cursuri de master în drept) și la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Drept. A lucrat la UNESCO, la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, la Agentul Guvernamental al României la CJUE, la Consiliul Concurenței și la NNDKP şi este apolitică”, susține deputatul PNL.

Mai mult, fostul candidat la Primăria Sectorului 5 susține că Alexandra Văcaru a făcut o treabă excelentă în gestionarea situației critice, provocată de valul 4 al pandemiei de COVID.

Critic expres schimbarea din funcție a unui profesionist, la fel cum am făut-o atunci când a fost schimbat și domnul Berbeceanu, un alt om cu un parcurs profesional ireproșabil. Capitala merită puțină stabilitate la prefectură, capitala merită profesioniști și, nu în ultimul rând, capitala merită coerență în administrație”, a adăugat Băcanu.

În urma negocierilor din coaliția PSD-PNL-UDMR, funcția de prefect al Capitalei a revenit social-democraților. Anunțul a fost făcut miercuri, 8 decembrie, chiar de președintele liberalilor, Florin Cîțu.

Sursă foto: Facebook / Cristian Băcanu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW