Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un cunoscut vlogger din România ar fi instigat la bătut și violat minore/ Poliția Capitalei s-a autosesizat

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 1 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu în legătură cu declarațiile unui cunoscut vlogger român, conform cărora el ar viola fete minore, fiindcă acestea se îmbracă prea provocator.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, transmis Poliția Capitalei.

Alexandru Bălan cunoscut drept „Colo”, urmărit de aproape un milion de oameni pe canalul său de Youtube, a provocat revoltă pe rețelele de socializare, după ce a postat pe o altă platformă video un clip în care face afirmații șocante. Mai exact, acesta instigă la bătut și violat minore.

”Astăzi am văzut o fată. Nu cred că era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școală sau ceva, cred. Dar vă spun sincer cred că avea vreo 16 ani. (…). Sincer vă spun, mi-a plăcut. Dar aia merită violată. Adică la modul…cu picioare în gură. Cu dintr-alea, să o (…) în gură, să îi zici cine e tăticul tău. Să îi dai cu picioare, să îi dai cu palme, să o ții cu capul de pereți. Să îi pui așa piciorul pe față. Eu am niște fetișuri mai ciudate. Adică aia se vedea că îi place (…). Astea nu trebuie iertate.

Parcă așa văd, parcă scrie pe tricoul ei. Nu ai cum să te abții să nu le (…). Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer că (…) toate copilele de 15-16 ani. Vă spun sincer”

Ulterior, bărbatul a șters videoclipul, însă filmarea a fost salvată de internauți și distribuită rapid pe rețelele de socializare.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/un-cunoscut-vlogger-din-romania-ar-fi-instigat-la-batut-si-violat-minore-politia-capitalei-s-a-autosesizat/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 55555 more Info on that Topic: mainnews.ro/un-cunoscut-vlogger-din-romania-ar-fi-instigat-la-batut-si-violat-minore-politia-capitalei-s-a-autosesizat/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *