Sunday, January 17, 2021
Jurnalism corect


Un consilier local s-a dus la o ședință, deși se afla în izolare la domiciliu/ A fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un consilier local din orașul Negrești-Oaș nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și s-a prezentat pe 27 martie la o ședință a Consiliului Local Negrești-Oaș, fără a primi aprobare din partea autorităților.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a sesizării din oficiu a Poliției Orașului Negrești-Oaș.

„Vă facem cunoscut faptul că, la data de 02.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. si ped. de art. 352 alin. 2 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 01.04.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni și combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuința fără aprobare, participând în calitate de consilier local în data de 27.03.2020 la o ședință a Consiliului Local Negrești-Oaș.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș”, transmit magistrații printr-un comunicat de presă.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW