Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Un centru mobil de vaccinare, deschis vineri la Piața Obor. Radu Mihaiu: O porție gratis de mici cu de toate pentru fiecare vaccinat

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 iunie 2021

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat deschiderea unui centru mobil de vaccinare la Piața Obor, unde persoanele ce se vor imuniza împotriva COVID-19 vor primi, gratuit, „o porție de mici cu de toate și o apă răcoritoare”. 

Centrul de vaccinare mobil, „Caravana de la Obor”, va fi deschis vineri și sâmbătă, între orele 8-20, și duminică, între orele 8-18. Persoanele doritoare se vor putea vaccina cu serurile Pfizer/BioNTech și Johnson&Johnson.

Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale”, a anunțat Radu Mihaiu, pe Facebook.

Edilul mai susține că antreprenorii din Piața Obor, „deținători ai rețetei celebrilor mici de la Obor”, vor să susțină campania de vaccinare și au promis că fiecare persoană vaccinată va primi o porție gratis de „mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

Sursă foto: Libertatea.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW