Thursday, November 30, 2023
Jurnalism corect


Un bărbat transportat de SMURD în Republica Moldova, a mințit că are COVID-19, pentru a ajunge acasă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 17 martie 2020 Etichete: , ,

Un bărbat transportat marți de SMURD în Republica Moldova, a mințit că este infectat cu COVID-19, pentru a ajunge la domiciliu după un conflict cu transportatorul. 

„Ca rezultat al examinării, nu au fost depistate semne clinice ale infecției cu COVID-19. Persoana a recunoscut că a recurs la acest gest pentru că s-a certat cu un transportator pe teritoriul României, a fost rugată să coboare din mijlocul de transport și a recurs la această farsă invocând autorităților române că este infectată cu COVID-19 pentru a ajunge pe teritoriul Republicii Moldova. Persoana a fost preluată de organele de poliției și vor fi aplicate sancțiunile de rigoare, conform legislației”, a declarat ministrul sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, citată de Cotidianul.md.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță SMURD până la punctul de trecere al frontierei de la Giurgiulești, iar de acolo a fost preluat de un echipaj al serviciului medical de urgență Cahul și transportat la Spitalul clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din municipiul Chișinău.

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW