Sunday, September 27, 2020
Jurnalism corect


Un bărbat suspect de coronavirus a plecat de două ori din spitalele în care a fost izolat / Procurorii au deschis dosar penal

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 27 martie 2020 Etichete: , ,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău au deschis, joi, un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cazul unui bărbat suspect de coronavirus care nu a respectat recomandările specialiștilor și a părăsit carantina de două ori.

Fără aprobare, bărbatul a ieșit, duminica trecută, din Spitalului de Boli Infecţioase Gârlaşi din municipiul Buzău, acolo unde a fost plasat în carantină pentru că era suspect de coronavirus.

Nu este prima abatere a bărbatului. Marți, în timp ce se afla în containerul de izolare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, acesta nu respectat recomandările și a părăsit incinta unității medicale.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău a fost înregistrat, la data de 26.03.2020, un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod penal, având ca obiect părăsirea fără aprobare, de către aceeaşi persoană, a Spitalului de Boli Infecţioase Gârlaşi din municipiul Buzău, unde aceasta se afla în carantină cu suspiciunea de a fi infectată cu virusul SARS-COV 2 (în data de 22.03.2020) şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, în timp ce se afla în containerul de izolare (în data de 24.03.2020).
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi tuturor aspectelor”, arată procurorii.

sursa foto: Stiri Timisoara

Comentarii


  • DINTRE OTODOCŞII CARE S-AU ÎMPĂRTĂŞIT CU O SINGURĂ LINGURIŢĂ LA CLUJ-NAPOCA, NU S-A ÎMBOLNĂVIT ŞI NU AMURIT NIMENI. ÎN SCHIMB, PENTICOSTALA DE LA HUEDIN A MURIT DE CORONAVIRUS. OARE DE UNDE A LUAT VIRUSUL?

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW