Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat îmbrăcat în haine de preot, prins când fura dintr-un magazin din Craiova

By news.ro , in Stirile zilei , at 9 octombrie 2022 Etichete: , ,

Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti a fost prins, duminică, în timp ce fura dintr-un magazin din Craiova, poliţiştii afirmând că el nu este preot în cadrul Bisericii Ortodoxe Române.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic, duminică, de o femeie de 46 ani, din Craiova, agent de securitate în cadrul unui magazin de pe strada Calea Severinului, cu privire la faptul că a surprins o persoană care ar fi sustras bunuri din magazin. Bărbatul respectiv era îmbrăcat în haine preoţeşti.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, din Işalniţa, stabilindu-se că acesta, ar fi sustras din incinta magazinului produse în valoare de aproximativ 420 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor sustrase”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a furat o cameră pentru inspecţie vizuală şi un telemetru cu laser.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu este preot în cadrul Bisericii Ortodoxe Române. El a povestit oamenilor legii că ar fi preot la o parohie privată, care ar fi subordonată unei mitropolii din Italia.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi stabilirea situaţiei de fapt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW