Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat din Bihor a lovit un soț și o soție, în timpul unui scandal dintr-un magazin

By Preda Maria , in Fara categorie , at 8 iunie 2024

Un bărbat de 26 de ani din Bihor a lovit un soț și o soție, în timpul unui scandal dintr-un magazin. Victimele, în vârstă de 50 și 25 de ani, au fost trimise la spital și vor avea nevoie de cel puțin șapte zile de îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat de polițiști. 

Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor au informat cu privire la faptul că un bărbat de 26 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 6 iunie, în jurul orei 17.30, aflându-se în incinta şi ulterior, în faţa unui magazin de pe bulevardul Decebal din municipiul Oradea, ar fi fost implicat într-un conflict spontan, cu două persoane pe care le cunoştea, respectiv cu un bărbat de 50 de ani şi cu o femeie de 25 de ani, ambii din Haieu, judeţul Bihor, soţ şi soţie, pe care i-ar fi agresat cu o armă neletală, nesupusă autorizării, utilizând, totodată, un limbaj violent şi ameninţător şi tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică, iar apoi a părăsit locul faptei, fiind depistat, la scurt timp, de poliţiştii de ordine publică orădeni”, a transmis Poliția, potrivit News.ro.

În urma scandalului și agresiunii, bărbatul de 50 de ani a suferit leziuni care necesită o săptămână de îngrijiri medicale, iar femeia de 25 are nevoie de opt-nouă zile de tratament.

De asemenea, și bărbatul de 50 de ani este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii