Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


Un bărbat condamnat pe viață, dar eliberat condiționat, a incendiat o fată de 17 ani

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 iunie 2020 Etichete: ,

Un bărbat condamnat la închisoare pe viață pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat vineri seară o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. Fata este internată în stare critică și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului, a declarat la Digi24 Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin. Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar bărbatul a dorit să se răzbune. Agresorul a fost reținut de polițiști.

Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi, la Spitalul Județean. S-a făcut toaletă primară chirugical, a fost intubată la UPU și mutată la reanimare, a declarat medicul Radu Iman.

Managerul spitalului a precizat că tânăra a fost preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la Craiova, deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severn nu are compartiment special pentru mari arși.

Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele, a adăugat Radu Iman.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW