Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Cum s-a legitimat un bărbat oprit de forțele de ordine: Pe actul său de identitate scria „Entitatea suverana individuală exempt”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 22 aprilie 2020 Etichete: , ,

În cursul zilei de marți, jandarmii din București au oprit un bărbat în contextul verificărilor respectării ordonanțelor militare în vigoare. Rugat să se legitimeze, bărbatul a prezentat un altfel de act de identitate, motivând că el este “suveran”. Bărbatul a fost preluat și dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

Bărbatul a fost oprit, marți seară, în jurul orei 18:30, pe raza Sectorului 4 din Capitală. În loc să se legitimeze cu buletinul, cetățeanul a prezentat un așa zis document numit “ENTITATEA SUVERANA INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Bărbatul în cauză a refuzat să se legitimeze și să dea detalii pentru a-i fi stabilită identitatea, motivând totul prin faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului.

Acesta a fost condus la sediul secției de poliție pentru continuarea verficărilor. Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost dus la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof.Dr. Al.Obregia pentru un consult de specialitate.

Sursa: Politia Romana

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW