Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat acuzat de trafic de droguri a aruncat stupefiantele în curtea unei biserici | Tânărul a scris în declarația pe proprie răspundere că se deplasează în interes profesional

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 4 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un tânăr reținut de procurorii DIICOT din Iași pentru trafic de droguri și fals în înscrisuri avea asupra sa declarația pe proprie răspundere în care a bifat că se deplasează în interes profesional, potrivit parchetului. El a fost văzut când a coborât din tren și, înainte să fie prins, a aruncat drogurile în curtea unei biserici.

La data de 03.04.2020, lucrătorii de poliție din cadrul SRPT Iași – Biroul de Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au interceptat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un tren, iar la vederea acestora a încercat să fugă. Înainte de a fi imobilizat, bărbatul a aruncat peste gardul împrejmuitor al unei biserici din apropierea gării o pungă de culoare albă, în care se afla cantitatea de 45 de grame de heroină, ce urma să fie comercializată pe raza municipiului Iași”, potrivit procurorilor.

S-a conformat stării de urgență

Când i-au cerut declarația pe proprie răspundere, polițiștii au constatat că tânărul ”consemnase în fals că se deplasează în interes profesional”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii DIICOT cer Tribunalului Iași să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW