Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu un cuțit

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 aprilie 2020 Etichete: , ,

Sesizați marți cu privire la cazul unui bărbat agresiv, polițiștii din Bolintin Vale au fost atacați de acesta cu un cuțit. După ce au încercat în prealabil să îl imobilizeze oamenii legii l-au împușcat pe bărbat în picior.

Un bărbat a ieșit, marți, pe strada Palanca din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, și a început să facă scandal. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat 4 polițiști și 2 jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate.

Acesta se afla în mijlocul străzii, având asupra sa un cuțit și o butelie. Fiind somat de către polițiști să lase cuțitul, acesta l-a pus la gât și amenința că se sinucide.

Astfel, s-a încercat imobilizarea persoanei în cauză, moment în care, acesta a încercat să atace polițiștii cu cuțitul. Polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical și unul asupra persoanei în cauză, împușcându-l în picior.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW