Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat a fost depistat cu droguri la intrarea în țară / Erau ascunse în papucii de casă

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 27 decembrie 2023 Etichete: , , ,

Biroul Teritorial Satu Mare al DIICOT a emis un mandat de reținere împotriva unui individ, după ce acesta a fost prins în flagrant de către polițiștii de frontieră în momentul intrării în țară. Individul transporta 275 de grame de substanță psihoactivă (2-MMC) într-o pereche de papuci de casă.

Tribunalul Satu Mare a decis arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 24 decembrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, se arată în comunicat.

Procurorii de la D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au decis reținerea unui bărbat după ce acesta a fost surprins în flagrant de către polițiștii de frontieră la intrarea pe teritoriul țării. Individul era în posesia a 275 de grame de substanță psihoactivă (2-MMC), pe care o ascundea într-o pereche de papuci de casă.

„La data de 25 decembrie 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetate, pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei”, mai arată comunicatul.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW