Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Un autoturism cu migranți, oprit de poliţişti cu focuri de armă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 aprilie 2024

Poliţiştii au reuşit să oprească cu focuri de armă o maşină care transporta opt migranţi dinspre Arad spre Timişoara, relatează News.ro. Trei migranţi au reuşit să fugă.

Autoturismul pe care poliţiştii de la Biroul Autostrăzi au vrut să îl oprească în cadrul unei razii, noaptea trecută, venea dinspre Arad şi se îndrepta spre Timişoara. La semnalul poliţiştilor, şoferul a accelerat, iar agenţii au pornit în urmărirea lui.

La intrarea în Timişoara, autoturismul fugarilor a lovit alte două autoturisme. Apoi, după ce a trecut de un sens giratoriu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un canal de la marginea drumului.

Migranţii au coborât din autoturism şi au început să fugă în mai multe direcţii. Pentru a-i opri, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să prindă cinci migranţi. Aceştia sunt din Egipt, Siria şi Yemen şi aveau drept de şedere valabil în România. Au fost predaţi Poliţiei de Frontieră. Alţi trei au reuşit să fugă, iar acum sunt căutaţi.

Şoferul a fost şi el capturat. Acesta este cetăţean din Republica Moldova şi va fi cercetat pentru trafic de migranţi.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW