Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Un autopsier din Bistriţa-Năsăud a fost prins în timp ce lua mită pentru îmbălsămarea unei persoane decedate

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 8 martie 2024

Un autopsier a fost prins în flagrant de ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, în timp ce primea suma de 600 lei pentru îmbălsămarea unei persoane decedate.

Potrivit autorităților, la data de 07.03.2024, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au procedat la prinderea în flagrant a unui autopsier din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, în timp ce primea suma de 600 de lei, de la o persoană, denunțător în cauză.

„În fapt, autopsierul, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a solicitat suma respectivă de bani, pentru efectuarea unor servicii de cosmetizare și îmbălsămare, a unei persoane decedate. Ulterior, suspectul a fost condus la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.
Menționăm că asupra suspectului, nu au fost luate măsuri preventive, acesta fiind cercetat în stare de libertate”, anunță DGA.

 

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW