Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Un angajat din cadrul Ambasadei României în Kazahstan şi un angajat din Consulatului General al României la Cernăuţi, infectați cu Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 iunie 2020 Etichete: , ,

Un angajat din cadrul Ambasadei României în Kazahstan și un angajat din Consulatul General al României la Cernăuți au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, a anunțat vineri seară Ministerul Afacerilor Externe.

”Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat din cadrul Ambasadei României la Nur-Sultan a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Starea de sănătate a acestuia este bună. De asemenea, un angajat din cadrul Consulatului General al României la Cernăuţi a fost testat pozitiv cu COVID-19. Şi în acest caz starea de sănătate a persoanei infectate este bună”, a transmis, vineri seară, potrivit MAE.

Conform sursei citate, până la acest moment, nu au fost identificate şi alte cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaţilor din cadrul oficiului consular sau în cadrul misiunii diplomatice.

”Atât în cazul misiunii diplomatice, cât şi în cazul oficiului consular au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivelor şi membrii de familie. În acest context, activitatea celor două misiuni va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalţi membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanţare socială şi autoizolare impuse de această situaţie”, a mai precizat MAE.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW