Tuesday, May 18, 2021
Jurnalism corect


Un angajat al Termoenergetica a murit după ce a fost lovit de o placă de beton în timpul unor lucrări

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 21 februarie 2020 Etichete: , , ,

Un angajat al Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTB) care a fost implicat, miercuri, într-un accident de muncă, și-a pierdut viața, vineri dimineață, a anunțat CMTB prin intermediul unui comunicat de presă.

„Compania Municipală Termoenergetica București S.A. îşi exprimă regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs în data de 19 februarie 2020 (în jurul orei 11.00), la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe rețeaua primară din zona străzii Dreptății – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti”, scrie în comunicat.

În urma accidentului produs miercuri, angajatul Termoenergetica a fost transportat în stare critică la spital. Potrivit datelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, acesta ar fi suferit răni severe după ce a căzut într-o groapă adâncă de patru metri, fiind lovit și de o placă de beton, au explicat reprezentanții ISUBIF pentru mainnews.ro.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o descarcerare și o autospecială de pompieri. Bărbatul a fost intubat și transportat la spital

În data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11,00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit. Persoana accidentată a fost transportată la spital. Totodată, au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul”, informează Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW