Sunday, August 7, 2022
Jurnalism corect


Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, confirmat cu coronavirus/ Nouă colegi care au intrat în contact cu el au fost plasați în izolare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 aprilie 2020 Etichete: , , , , ,

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş a fost confirmat cu coronavirus, fiind internat cu febră şi stare de rău. Nouă colegi ai săi, cu care a intrat în contact direct, sunt izolaţi la domiciliu.

Un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș a fost infectat cu virusul Covid-19. Bărbatul a fost internat în Spitalul Valea Iașului cu febră și stare de rău. Nouă colegi de-ai săi, cu care a intrat în contact direct, au fost plasați în izolare la domiciliu.

Prefectura Argeș a anunțat, luni, că un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

„Acesta a fost internat ieri, 26 aprilie, în Spitalul Valea Iaşului, după ce a reclamat stare de rău şi febră. Respectivul nu făcea muncă de teren, nu este din trupele de intervenţie”, a arătat sursa citată.

Jandarmul a intrat în contact direct cu nouă dintre colegi, care au fost deja plasați în izolare la domiciliu. Ancheta epidemiologică a DSP Argeș este în desfășurare.

Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW