Wednesday, December 8, 2021
Jurnalism corect


Un al doilea român a fost diagnosticat cu coronavirus. Precizările MAE

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 februarie 2020 Etichete: , , , , ,

Un al doilea român care se află pe nava de croazieră Diamond Princess a fost infectat cu noul coronavirus. La bordul vasului au fost diagnosticate peste 540 de persoane care au contactat epidemia virală. 

„Ambasada României la Tokyo a fost notificată de către MAE nipon cu privire la confirmarea unui al doilea caz de infectare cu coronavirus a unui cetățean român, membru al echipajului de pe vasul de croazieră Diamond Princess„, transmite MAE.

Primul român care a fost diagnosticat cu coronavirus și care a fost internat într-un spital din Japonia a transmis misiunii diplomatice române că se simte bine și nu manifestă simptome.

MAE mai precizează că toate persoanele de la bordul navei de croazieră au fost testate medical, în acest moment fiind așteptate rezultatele analizelor.

Pasagerii de pe vasul de croazieră Diamond Princess, au început să debarce miercuri, conform televiziunii publice din Japonia, NHK.

Pasagerii navei au stat în carantină în portul Yokohama pentru 2 săptămâni. Pe vasul de lux se aflau și 17 români.

Debarcarea de pe nava de croazieră ar trebui să se încheie vineri.

În ceea ce privește nava Westerdam, conform MAE, „8 din cei 9 cetățeni români care s-au aflat la bordul navei în calitate de turiști au părăsit Cambodgia, cel de-al nouălea rămânând în capitala Phnom Penh. Costurile deplasărilor au fost suportate de proprietarul vasului de croazieră”.

 

sursa foto: nypost.com

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW