Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Turcan: Am declanșat calendarul de alegeri anticipate. Guvernul intenționează să își asume răspunderea și pe alte proiecte de legi

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 23 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, că Guvernul Orban a pus în mișcare calendarul alegerilor anticipate, iar după trecerea moțiunii de cenzură a proiectului de lege privind alegerea primarilor în două tururi, liberalii vor să își angajeze răspunderea și pe alte proiecte de lege.

Noi am declanşat calendarul de alegeri anticipate şi după ce va trece această lege prin respingerea moţiunii de cenzură intenţionăm să ne angajăm răspunderea şi pe alte proiecte de lege care cu siguranţă vor crea atâta frustrare şi nemulţumire în PSD, încât vor depune o moţiune de cenzură care să conducă la alegerile anticipate, aşa cum ne dorim”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, la RFI România.

Totodată, Raluca Turcan a precizat că Guvernul Orban are proiectul desființării Secției Speciale în Parlament și intenționează să își angajeze răspunderea pentru a putea fi abrogată.

În momentul în care am declanșat calendarul alegerilor anticipate, am ales câteva teme, care pe de o parte rezolvă o mare parte din programul de guvernare pe care noi îl avem și care este blocat în Parlament de către actuala guvernare. Vă dau exemplul desființării Secției de investigare a magistraților. E un proiect pe care îl avem în Parlament, cel mai probabil va fi în continuare pitit acolo, protejat de către cei care au încercat să slăbească justiția până acum și pe care intenționăm să ne angajăm răspunderea. Vom vedea dacă depun moțiune de cenzură”, a precizat vicepremierul.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW