Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Tudose pune condiții pentru a intra în Guvern

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 27 ianuarie 2023 Etichete: , , ,

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat vineri, la Brăila, despre intrarea în Guvern, că au mai fost discuţii pe această temă la formarea guvernului şi i-a spus preşedintelui Ciolacu că într-o singură situaţie nu poate să îl refuze, şi anume atunci când vine el prim-ministru. ”În condiţiile în care domnia sa îmi solicită acest lucru, nu am ce face şi voi accepta”, a spus Tudore, precizând că nu are preferinţe pentru un portofoliu, ci doar ”nepreferinţe”.

Mihai Tudose a afirmat că a avut mai multe discuţii pe această temă a intrării în Executiv şi la formarea Guvernului şi răspunsul lui a fost unul negativ.

”I-am spus atunci şi domnului preşedinte Ciolacu că în spiritul nostru de brăileni (..) într-o singură situaţie nu pot să îl refuz, atunci când vine el prim-ministru, fiindcă şi el, atunci când am fost prim-ministru, nu a spus nu să vină alături şisă facem o echipă şi să muncim alături unul de celălalt, pentru Guvern şi pentru ţară. În condiţiile în care domnia sa îmi solicită acest lucru ca un payback, nu am ce face şi voi accepta. De aici încolo, mingea e la el”, a afirmat Tudose.

”Bine, eu nu mă aşteptam să mă ia în serios, nu mai pot să dau înapoi”, a răspuns, râzând, liderul PSD Marcel Ciolacu

Întrebat ce portofoliu ar prefera, Mihai Tudose a spus: ”Nu am nicio preferinţă, am doar nepreferinţe”, el adăugând că este discuţia lui cu liderul PSD.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, în cadrul conferinţei de alegeri a Organizaţiei PSD Brăila, că nici Marian Neacşu nu se duce la ANRE, nici Tudose la Energie, el precizând că pe Mihai Tudose îl vrea în Guvernul României, cât se poate de repede.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW