Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Trupul unui tânăr dat dispărut în urmă cu două zile la Costinești, găsit de salvatori / Cinci persoane au murit pe litoral în ultima săptămână

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 august 2022

Trupul unui tânăr de 21 de ani din județul Vaslui dispărut în urmă cu 2 zile în mare la Costinești a fost găsit joi, 11 august, de salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și ai Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), potrivit unui comunicat citat de News.ro.

Două persoane au dispărut în urmă cu două zile în mare la Costinești, fiind căutate de reprezentanții ARSVOM și ai Gărzii de Coastă.

Trupul uneia dintre cele două persoane a fost găsit între stabilopozi joi, după ce o ambarcațiune a ARSVOM și un elicopter SMURD au reluat căutările.

Este a 5-a persoană care și-a pierdut viața pe litoralul românesc în ultima săptămână, după ce turiștii au ignorat sfaturile salvamarilor și au intrat în mare, deși a fost arborat steagul roșu din cauza vântului puternic.

Un salvamar care a încercat să salveze un turist se numără printre victime.

Sursă foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/trupul-unui-tanar-dat-disparut-in-urma-cu-doua-zile-la-costinesti-gasit-de-salvatori-cinci-persoane-au-murit-pe-litoral-in-ultima-saptamana/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW