Saturday, February 29, 2020
Jurnalism corect


Trei polițiști din Germania, bătuți de mai mulți români/ Un agent se află în stare gravă

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 8 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Trei agenți de poliție din Germania au fost bătuți grav de mai mulți cetățeni români. Oamenii legii au fost sesizați de vecinii românilor. Ajunși la locuința acestora, polițiștii au fost atacați, anunță Poliția din Essen.

Mai mulți locatari dintr-un bloc din localitatea germană Essen au sesizat poliția, duminică seara, în jurul orei 23:00, anunțând că nu pot dormi din cauza unui grup de români, care aveau muzica foarte tare. Ajunși la fața locului, oamenii legii au încercat să negocieze și să-i convingă pe aceștia să reducă volumul muzicii, însă românii au refuzat, potrivit unui comunicat al polițiștilor germani.

Ulterior, văzând că polițiștii nu pleacă, românii i-au atacat. Unul dintre oamenii legii a fost rănit grav. Aceștia au cerut întăriri și au arestat mai multe persoane.

Proprietarul apartamentului, un român de 38 de ani și alți trei bărbați, tot români, au fost duși la secția de poliție, fiindu-le deschis dosar penal. Ei riscă să facă închisoare și să plătească amendă penală pentru agresarea polițiștilor.

Citeste si:  Trei români din China au fost repatriați. O a patra persoană urmează să revină în România

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW