Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Trei medici străini, consilieri onorifici ai ministrului Sănătății/ Costache: Îmi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 decembrie 2019 Etichete: ,

Trei medici din străinătate, vor fi, începând de luni, consilieri onorifici ai ministrului Sănătății, Victor Costache. Este vorba despre: Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic și prof.dr.  T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College.

„Am lucrat cu toți cei 3 medici care fac performanță ca specialiști,  dar și ca manageri de top. Mă bucură  și mă onorează că au acceptat să lucrăm împreună   pe două domenii importante, programe noi de sănătate, dar și proiecte de cercetare care sunt priorități ale echipei mele.

România a uitat de cercetarea medicală care aduce beneficii în  dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienți. Imi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume „, a declarat Victor Costache,  ministrul Sănătății

Cine sunt cei trei medici străini

Kak Khee Yeung conduce consorțiul format din diferite spitale din Europea, care încearcă obțină finanțare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Este chirurg vascular, director de cercetare în Chirurgie Vasculară.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteană, este unul dintre cei mai bine cotați chirurgi și cercetători în domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof.dr.  T Sloane Guy, specialistul numărul 1 în chirurgie  robotică în lume.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW