Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Trei frați din Hunedoara, căutați cu drone de polițiști / Sunt copiii unui milionar controversat

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 15 octombrie 2024 Etichete: , ,

Trei frați din Hunedoara sunt căutați marți, 15 octombrie, cu drone și câini de urmă, după ce au dispărut în urmă cu o zi de la locuința lor, în timp ce s-ar fi aflat în grija unei bone. 

Cei trei frați au vârste de 7, 9 și 11 ani și, potrivit presei locale, sunt copiii unui controversat om de afaceri din Cluj-Napoca, fostul patron UTA Arad, Adrian Marțian.

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, Marțian Rania Adriana, în vârstă de 11 ani, Marțian Antonio Adrian, în vârstă de 9 ani și Marțian Raisa Antonia, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cei trei copii au următoarele semnalmente:

  • Marțian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, 50 kg, ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marțian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă.
  • Marțian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m înălțime, 40 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

Poliţiştii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcaţi copiii în momentul plecării.

Conform presei locale, tatăl are interdicție de a se apropia la mai mult de 150 de metri de copiii lui.

Mama obținuse în instanță custodie asupra copiilor, dar aceștia ar fi refuzat să locuiască cu aceasta.

Astfel, tatăl ar fi angajat o bonă care să îi îngrijească pe copii și locuia periodic într-o rulotă amplasată în apropierea casei.

Comentarii