Thursday, August 6, 2020
Jurnalism corect


Trei bolnavi de Covid-19 în stare gravă au fost transferați cu elicopterul de la Brașov la Ploiești

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Trei pacienți bolnavi de Covid-19, aflați în stare gravă, au fost transferați, joi seara, de la Brașov, cu un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, la Ploiești, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

„Tocmai am fost informați că trei pacienți infectați cu Covid-19, de la Brașov, vor fi transferați la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Prin ordin de la nivelul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, cei trei pacienți intubați, aflați în stare gravă, vor ajunge cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență.

(…) Corpul medical din cel mai mare spital prahovean este pregatit pentru a-i primi in siguranta pe cei trei pacienti aflati deja in stare grava. Medicii sunt in alerta, gata sa le acorde tratamentele necesare pentru a-i mentine in viata si a le imbunatati starea de sanatate celor trei persoane transferate de la Brasov”, se arată într-o postare pe Facebook a CJ Prahova.

Cei trei pacienți grav bolnavi au fost transferați deoarece la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde sunt deja 12 persoane internate la ATI, în stare gravă, nu s-ar dori să se ocupe această secție COVID la capacitate maximă, care în prezent este de 15 paturi, conform Ziare.com.

Inquam Photos / Justinel Stavaru

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW