Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Trei angajați ai ISU Galați, infectați cu virusul Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 aprilie 2020 Etichete: , ,

La nivelul ISU Galați au fost înregistrate trei cazuri de infectare cu virusul Covid-19, a cadrelor care își desfășoară activitatea în plan operativ, iar pentru fiecare caz în parte au fost luate măsuri de protecție, susține instituția.

„În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toți contacții, ancheta epidemiologică fiind în desfășurare.

Totodată, au fost dispuse măsuri pentru izolarea acestora la domiciliu, fiind monitorizate telefonic.

Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea ISU Galați au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

Manifestăm o preocupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție”, se arată într-un comunicat al instituției.

Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW