Monday, March 30, 2020
Jurnalism corect


Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua în care a ucis-o pe Alexandra, refăcut cu cu ajutorul camerelor de supraveghere

By Andreea Traicu , in Fara categorie Stirile zilei , at 31 iulie 2019 Etichete: , ,

Anchetatorii au reușit să refacă traseul lui Gheorghe Dincă din ziua în care se presupune, potrivit declarațiilor lui, că ar fi omorât-o pe Alexandra. Polițiștii au folosit imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui magazin din Caracal. 

Ora 8.40 – Din imagini se vede cum Dincă a parcat mașînă pe o stradă din Caracal. Se presupune că această este perioada în care el a plecat la farmacie, iar Alexandra a rămas singură la el acasă. 

Ora 9.31 – O altă înregistrare de pe camerele de supraveghere, îl arată pe Gheorghe Dincă în momentul în care parchează mașînă și coboară. La un moment dat, se întoarce, pare că ia ceva din mașînă și merge pe jos, cel mai probabil, pe drumul spre casă.

Se presupune că această este perioada în care Alexandra a rămas singură în casă și a putut să sune la 112. Apelurile la 112 ale fetei au început la ora 11:05, iar ultima discuție, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11:29, cu un polițist, pe telefonul personal al acestuia.

Ora 12:13 – Dincă ajunge din nou în zona unde lăsase mașînă, de dată această adus de un localnic, cu un autoturism de culoare albastră. Proprietarul mașinii a fost și elaudiat, marți. 

Ora 13.06 – Din imagini reiese că Dincă se da jos din mașînă vecinului, merge la autoturismul sau, întră și apoi pleacă.

Surse din anchetă arată că Alexandra a fost surprinsă de Dincă la telefon și atunci a lovit-o cu putere, fata căzut și a rămas inconștiență.

Gheorghe Dincă a părăsit locuința și timp de două ore s-a plimbat prin oraș, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii, într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit acelorași surse, agresorul a stat între orele 12:00 și 14:00 în oraș, apoi a revenit și a găsit-o pe fată decedată.

captura video: mediafax

Citeste si:  Familia Alexandrei Măceșeanu a fost chemată, la DIICOT, să ridice certificatul constatator al morții

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW