Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Traseism politic înainte de alegerile locale. Un viceprimar PNL va candida pe listele PSD la primăria Sectorului 2

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 12 iunie 2020 Etichete: , , ,

Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu va candida din partea Partidului Social Democrat la funcția de primar al Sectorului 2 al Capitalei.

Viceprimarul Popescu nu a negat această informație.

”Astăzi sunt încă membru PNL. Din câte știu, sunt candidatul PNL la primăria sectorului 2. Am primit oferte de la mai multe partide. În orice condiții, voi candida la primăria sectorului doi”, a declarat Cristian Popescu, pentru G4Media.ro.

Conform surselor G4Media.ro, primăria ar fi fost condusă de facto de Dan Cristian Popescu, chiar dacă primarul Sectorului 2 este în acest moment social-democratul Mihai Mugur Toader.

Dan Cristian Popescu a fost membru PNȚCD timp de zece ani.

În anul 2004, Popescu s-a înscris în PNL, fiind ulterior exclus în 2012. Ulterior, acesta a fost ales secretar al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaților și apoi secretar al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, în urma fuziunii PNL-PDL.

Nu este pentru prima oară când Cristian Popescu ar candida la Primăria Sectorului 2. Acesta a participat la alegeri, în iunie 2016, din partea Partidului Național Liberal. Popescu a ieșit însă pe locul al doilea, fiind ales viceprimar de către Consiliul Local Sector 2.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW